Username *
Password *
Remember Me

Amanda Seyfried i Daphne Guiness ufurale su se u blagdansku euforiju: ovih dana nose samo čipku i til, obavezno crnu, u varijanti opasno dobrih nude kreacija. Radi se o predivnim Valentino, Dolce & Gabbana i Givenchy kreacijama koje su u svijetu male crne seksi haljine među vodećima.

 Daphne-Guinness-S-Moda-January-2016-Cover-Photoshoot08

Amanda Seyfried je raspustila kosu za Madame Figaro, Daphne stavila tokicu s tilom za S Moda Magazine. Obje koncentriraju glamur, odlično izgledaju u toaletama kreiranima za crveni tepih nekog gala eventa. Svakako je ovo dobra inspiracija za dane izlazaka, čipka i til dobre su frendice svakog noćnog outfita. Amandu je snimio Thomas Nutzl, Daphne je stala pred dvojac Markus & Koala. Nasljednicu Guiness carstva stilizirao je u njezinom specifičnom stilu Nirave Sanchet, make-up potpisuje Topolino, a frizure i styling kose obogaćen famoznim krunama radio je stručnjak Paolo Ferreira. 

Amanda-Seyfried-Madame-Figaro-December-2015-Photoshoot02Amanda-Seyfried-Madame-Figaro-December-2015-Photoshoot05Amanda-Seyfried-Madame-Figaro-December-2015-Photoshoot06Amanda-Seyfried-Madame-Figaro-December-2015-Photoshoot07Daphne-Guinness-S-Moda-January-2016-Cover-Photoshoot01Daphne-Guinness-S-Moda-January-2016-Cover-Photoshoot07

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location