Username *
Password *
Remember Me

Buntovna Cara, jedna od modela koji čine razliku, nosi šarenilo s naglaskom na crvenu – snimanje je Mario Sorentti odradio za W Magazine, pod stilističkom palicom talentiranog Edwarda Enninfula. Cara nosi samo ono najjače, a to su Prada, Balenciaga, Dior… Naglasak je na funny ženstvenost i girlie krojeve koje su za jesen najavili brojni autori. Naime, Balenciaga je krenula sa sitnim volanima na korzet krojevima koji podsjećaju na donje rublje, a nakon toga su uslijedile slične haljine eteričnog predznaka.

 Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot07

Sada moda izgleda kao igra, vidimo njezinu infantilnu stranu prepunu boja i pozitivne energije. U svemu tome odlično glumi Cara Delevingne koja karijeru sve više okreće prema filmu. Novi uradak joj je Suicide Squad – kad sam bila na audiciji najednom me uhvatio bijes i to mi je pomoglo da dobijem ulogu, totalno sam se ufurala – rekla je za W Magazine. Odnedavno je dobila i ulogu ambasadorice za brend Rimmel.

Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot02Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot03Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot04Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot05Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot06Cara-Delevingne-W-Magazine-June-2016-Cover-Photoshoot08

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location