Username *
Password *
Remember Me

HIIT je kratica za High Intensity Interval Training, uglavnom se radi o intenzivnim dvoranskim vježbama koje savršeno oblikuju tijelo i naglašavaju mišiće – upravo time bavi se Karlie Kloss, lice za još jednu kolekciju Adidas by Stella McCartney.

HIIT image cr


Novu Studio liniju za sljedeću jesen i zimu predstavila je kroz kampanju: isprobala je lijepu i tehnološki naprednu odjeću od tekstila koji omogućava suhoću tijela tijekom cijelog treninga. Radi se o ClimLite tehnologiji koja dolazi u niz motiva – za one koji žele biti ne samo pametno odjeveni tijekom treninga, već i jako stylish.

- Kolekcija za trčanje omogućit će uspješno svladavanje kako maratonskih tako i kraćih staza. Pri izradi kolekcije korištena je Adizero tehnologija koja nudi ultra lagani osjećaj na koži poboljšavajući brzinske rezultate trkača. Prilagodljiva je hladnim vremenskim uvjetima zahvaljujući Climaheat tehnologiji koja održava tjelesnu temperaturu trkača istovremeno im pružajući i dodatnu toplinsku izolaciju – objavio je Adidas by Stella McCartney jesen/zima 2016 kolekcija dostupna je ekskluzivno u Adidas shopu, Ilica 28 u Zagrebu, jedinom prodajnom mjestu za hrvatsko tržište.

Long Distance run cr

Adidas by Stella McCartney kolekcija dio je adidasovog Better Place programa, što podrazumijeva da materijali koji se koriste u proizvodnji obuće i odjeće dolaze iz održivih izvora, proizvedeni su bez opasnih kemikalija i po najvišim standardima proizvodnje. Stella McCartney u svojim kolekcijama koristi materijale napravljene od organski uzgojenog pamuka koji nastaju na farmama na kojima se ne koristi genetski modificirano sjeme, sintetička gnojiva, kemijski pesticidi ili oprašivači.

Run Outdoor19th cr