Username *
Password *
Remember Me

Osobne stvari Elvisa Presleya došli su razgledati voditeljica Marijana Batinić, dizajnerica Anamarija Asanović, pjevač Luka Nižetić i hokejaš Saša Martinović, te se našli u društvu brojnih znatiželjnika koje je jučer u Splitu privuklo otvorenje izložbe svjetske glazbene legende "Now It Starts - Elvis' Alive!".

Usput su predstavili cool ljetni stil: dečki nose navy, a cure ženstvene retro kreacije, clutch torbice i wedge cipele. Jednostavnost kombinacija i smirene boje ovdje su se pokazale kao bingo rješenje za odličan styling. Klasično, no ipak moderno. A make - up? Marijana je zacrvenila usne, a Anamarija zatamnila kapke – lagani smeđi smokey pravo je rješenje za ljetne večeri.

Foto: Sonja Dvornik

1
 Luka Nižetić i Marijana Batinić

2
Saša Martinović i Anamarija Asanović


IZLOŽBA "Now It Starts - Elvis' Alive!"
Tončićeva 6, ex Star Rock Caffe, Split
Od 30. lipnja do 1. rujna 2012.

Izložba je otvorena svaki dan, od 10:00 - 23:00 h (zadnji ulaz u 22:30), a cijena redovne ulaznica je 90 kn.

Djeca do 7 godina na izložbu ulaze besplatno dok studenti i umirovljenici cijenu ulaznica plaćaju 72 kn. Popust od 20% nudi se i za grupe (više od 20 posjetitelja).

Posjetitelji mogu razgledati Elvisov luksuzni automobil Cadillac sa 14-karatnim zlatnim ključem, legendarnu gitaru s povratničke turneje iz 1968., policijsku značku s 32 dijamanta i bisera, ekskluzivne fotografije s imanja Graceland, poznatu karate odoru, mikrofon iz Sun Records studija iz 1954 - e...

Osim uvida u eksponate, posjetitelji će moći uživati u predstavljanju ekskluzivnih filmskih naslova, koje nudi „Elvis Kino Theater" na gornjem katu izložbenog prostora.

Kako bi se posjetitelji još dugo sjećali Splita i ove izložbe, moći će sa sobom ponijeti neki od atraktivnih suvenira iz Gift Shopa „Graceland". Vrijednost izložbenih eksponata Elvis Presley Museuma procjenjuje na 2,97 mil. eura.

Događanje se poklapa s 35. godišnjicom njegove smrti, pa se njemu u čast slične proslave i tematska događanja održavaju diljem svijeta.