Alessandra Ambrosio postala retro diva

    Slavna kalifornijska plaža u Santa Monici poslužila je kao kulisa pred kojom je atraktivna Alessandra odglumila modnu divu iz šezdesetih. Brineta je postala crvenokosa ljubiteljica kratkih haljina i op-art motiva, te ušla u modni vremeplov kojim je otkrila top stilove prošlog stoljeća. Na fotografijama nosi nove kreacije dizajnera koji su u ovoj sezoni pokazali oduševljenje vintage modom: među njima su Moschino, Louis Vuitton, Proenza Schouler, Versus, Balmain i Lanvin.

    alessandra-ambrosio-fabio-bartelt5

    Među zanimljivim detaljima pojavljuju se i sunčane naočale modne kuće Mercura NYC, čije neobične kreacije jako dobro poznaju brojni slavni obožavatelji. Modnu priču za brazilski Vogue, koju je obilježio odličan styling Yasmine Stere, snimio je fotograf Fabio Bartelt. Atmosfera je pomalo tamna, iako je dan bio sunčan, a upravo to scenama daje jedan pomalo avangardan, neobičan moment. Retro kosu ukrašenu širokim trakama uredio je Andrew M. Guida, a make-up potpisuje Karan Mitchell.

    alessandra-ambrosio-fabio-bartelt4 alessandra-ambrosio-fabio-bartelt7alessandra-ambrosio-fabio-bartelt2alessandra-ambrosio-fabio-bartelt1alessandra-ambrosio-fabio-bartelt3alessandra-ambrosio-fabio-bartelt6alessandra-ambrosio-fabio-bartelt8alessandra-ambrosio-fabio-bartelt9