Klasična ljepota svjetskih top modela

    Ljepotu nekih od trenutno najtraženijih modela na svijetu zabilježio je fotograf Stockton Johnson, povodom 120-te obljetnice izlaženja američkog Voguea. Prekrasne Constance Jablonski, Hanne Gaby Odiele, Lindsey Wixson, Fei Fei Sun, Liu Wen, Carolyn Murphy, Du Juan, Jessica Stam, Shu Pei i Sui He predstavljaju ono što danas definiramo kao lijepa lica, svaka je posebna na svoj način, no opet imaju neku klasičnu notu.

    op
    Cure su modni kameleoni, vole ih kamere, dizajneri, one krase vodeće kampanje, editorijale i promoviraju brojne eklektične retro stilove koje danas volimo nositi. One nisu supermodeli kao što su nekad bile Naomi, Cindy, Linda, Christy i ostale krasotice, ne pojavljuju se u rubrikama o životima slavnih, već modu prezentiraju na svoj način. Zvijezde su tek kad stanu pred kameru ili kroče na pistu. I to rade fantastično. Fotografije su crno-bijele, a styling i make-up klasični.

    StocktonJohnson-Beauty-1StocktonJohnson-Beauty-3StocktonJohnson-Beauty-6StocktonJohnson-Beauty-7StocktonJohnson-Beauty-8StocktonJohnson-Beauty-9StocktonJohnson-Beauty-10StocktonJohnson-Beauty-11