Love & Katie Grand slave 5.rođendan

  Brojni modokusci diljem svijeta znaju da je magazin Love, koji izlazi dva puta godišnje, jedna od najzanimljivijih tiskovina na svijetu: kad je na prvu naslovnicu prije pet godina urednica Katie Grand stavila golu Beth Ditto, bilo je jasno da to nije samo još jedan modni magazin. Uostalom, Katie, koja je za novi broj zamolila modele Caru Delevingne, Georgiu May Jagger, Edie Campbell, Rosie Huntington-Whiteley i Chiharu Okunugi da stanu pred objektiv Merta & Marcusa s Minnie ušima, jedna je od najmoćnijih stilistica na svijetu, ali i ironično kreativna osoba koja kroz svoj rad izaziva i žiri horizonte.

  4

   Georgia May Jagger

   

  Kad su je pitali zašto umjesto Beth Ditto nije stavila na prvu naslovnicu neku klasičnu manekenku ili zvijezdu, kako bi se i očekivalo, izjavila je: - Nisam željela snimati neku savršenu zvijezdu s A-liste, već mi je bio cilj istaknuti ono što je realno. Kad gledamo u Beth, podsjeća nas na naše nepravilnosti, a ne na njezine, jer očito ona je sasvim zadovoljna svojim izgledom… Zar se ne želimo svi mi tako osjećati ujutro kad se probudimo? Pomireni sa svojim nepravilnostima - .

  - Klasične zvijezde s naslovnica su speglane, botoxirane, isisan je život iz njih, i one kao prezentiraju realnu ženu, odnosno trebale bi nas inspirirati za svakodnevni život. Za mene to nije to - istaknula je prije pet godina Katie, no do sada su se na stranicama Love magazina našle brojne manekenke i zvijezde. Ipak, Love ima jedan ciničan smisao za humor koji danas u svijetu mode i ljepote nije teško prakticirati.

  1
  Cara Delevingne

   

  dasda
  Chiharu Okunugi

   

  3
  Eddie Campbell

   

  5
  Minnie Mouse

   

  6
  Rosie Huntington-Whiteley

   

  667px-Love magazine September 2010Justin Beiber Love magazine 2011Love magazine Agyness Deyn issue 1Love Magazine Beth Ditto Issue 1LOVE magazine Kate Moss