Men's Week / Tony, 2Cellos & Ivan Antunović

  Tony Cetinski emotivan je povodom spektakla u čast 25 godina uspješne glazbene karijere u Pulskoj Areni, 2 Cellos najavljuju koncert u Zadru na Terraneu Summer breaku, dok popularni trener Ivan Antunović šalje pozdrave s mora i priča o tome kako Hrvati dobro vježbaju uz Pokreni se!

  tony

  - Jako se veselim ponovnom izlasku na pozornicu pulske Arene prema kojoj uvijek imam veliki respekt – veli Tony povodom 25 godina karijere uoči koncerta koji će se održati 11. kolovoza 2015. - Ovo će mi biti treći izlazak na stage Arene i jedva čekam da zajedno sa svojom publikom proslavim ovaj jubilej. Jer publika je ta koja je najzaslužnija za ovih mojih 25 godina postojanja i koja zajedno sa mnom živi moj san - .

   

  2CELLOS LUPINO 6
  2Cellos - foto: Lupino

  - Zadar je jako značajan grad za nas, jer je upravo tamo sve počelo, od tamo sežu korijeni 2Cellos. Naime prije nešto više od deset godina, dok smo još bili tinejdžeri u srednjoj školi, tamo su se održavali seminari Strings only, koje smo oboje pohađali i tamo smo se Luka i ja po prvi put počeli družiti, opijati, svirati zajedno, nadmetati... – izjavio je Stjepan Hauser. Najpoznatiji svjetski čelistički duo 2Cellos najavljuje koncert koji će na zadarskom Forumu održati u petak, 14. kolovoza u 21 sat, a u sklopu Terraneo Summer break festivala. 

   

  pokreni se cr
  Posebnu pažnju vježbača privlači poletni trenerski tim pod vodstvom Ivana Antunovića (lijevo): ovaj Požežanin profesionalni je rukometaš i student KIF-a koji uz kolege Doru Puljić i Marina Ivnačića ne krije zadovoljstvo dosadašnjim vježbanjima.

  - Energija koju dobivamo povrtano od vježbača je neopisiva. Kad smo kretali u projekt nismo ni sanjali kakvo ćemo iskustvo dobiti. Promicati aktivnost i zdrave navike zadaća je svih nas studenata KIF-a, a vjerujem da ćemo i ovim projektom pridobiti mnoge nove kolege! – izjavio je Ivan Antunović. Nekoliko posljednjih mjeseci Hrvatska je u pokretu. Kroz nacionalni projekt Pokreni se vježbale su stotine vježbača diljem Hrvatske. Stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba zadao je pravu muku mnogima koji su isprobali kružni trening, no kući su ipak išli s osmijehom na licu.