Savršeni nude look / Stacy, Jennifer, Gigi…

  Iako u ljetnim kolekcijama ima mnogo efektnih boja, ponekad baš onaj brončani, jednostavan i minimalistički make-up vodi igru: donosimo neke od ljepotica koje upravo ovaj stil nose savršeno! Pred svjetla reflektora i sunca stale su Stacy Martin za Miu Miu, Jennifer Lawrence za Dior, Josephine Skriver za G-Shock satove i Gigi Hadid za naslovnicu Vogue Australia. Cure nose pastele u kombinaciji s bež nijansama, a tu je naravno i lagana doza sjaja, tek toliko da ten djeluje zdravo i totalno ljetno. Manje je više!

   g shock watches summer 2015 womens06

  Josephine Skriver prava je ljetna ikona: njezin ten potamnjen je laganim bronzerima, ruž je u tonovima smeđe, kao i sjenilo. Na kampanji za satove G-Shock izgleda poput prave morske sirene zaljubljene u minimalizam!

  miu miu

  Stacy Martin – glumica je postala lice prve Miu Miu kampanje za parfem, nije objavljeno o kojem se parfemu radi. Stacy je s laganom šminkom i u klasičnoj retro i šarenoj Miu Miu kreaciji fotografirao slavni Steven Meisel.

  jenn lawrence dior

  Jennifer Lawrence po prvi put je postala lice Dior Addict make-up kolekcije, nakon što smo ju vidjeli na modnoj kampanji Be Dior i torbice Miss Dior. Jenn nosi predivne tonove boje kože, radi se o laganoj šminki idealnoj za svaki dan.

  1970s-Beauty-Editorial-Heather-Marks02 cr

  Heather Marks za Vogue Taiwan donosi look inspiriran hipijima – Yoshi Michaeli snimio ju je u pravom casual izdanju, a make-up je radila Carolina Dali. Pojačano je tek sjenilo, no u zemljanim tonovima u skladu sa stylingom.

  vogue

  Slavna Gigi Hadid novo je lice s naslovnice za Vogue Australia - bež make-up voli i bijelu boju, naročito ako se radi o laganim ljetnim haljinama.