Tilda Swinton @ Nars

    Jedna od onih holivudskih glumica koja njeguje osebujan stil ne samo odijevanja, već i šminkanja - poznata je po svom alabasternom tenu i blistavoj koži – postala je lice za Nars make-up: prekrasna Tilda Swinton staje uz bok najljepšim ženama svijeta i reklamira nove beauty trendove za slavni američki brend.

     tilda-swinton-nars-cosmetics-photo


    Nars ju je izabrao kao ikonu ljepote, pa Tilda, nešto drugačija od onog na što smo kod nje navikli, nosi zlatno bež sjenilo na očima uokvirenima crnom olovkom. Njezina jedinstvena ljepota otkriva pravilne crte lica, zbog čega si Tilda i inače može dopustiti no make-up look. Sama glumica ističe da joj je bilo predivno raditi sa svjetski poznatim vizažistom Francois Narsom: - Od početka smo kliknuli, snimanje je bilo ležerno a rezultat je fantastičan - . Naravno, kampanja je posebna baš kao i glumica - njezina svijetla kosa i put dodatno su naglašeni crnom skulpturalnom kreacijom...

    Nars Cosmetics je kompanija u vlasništvu brenda Shiseido, a osnovao ju je poznati make-up artist i fotograf Francois Nars.