Women's Week / Bojana, Andrea, Ivana, Jelena

  Dame ovih dana obnavljaju garderobu: Bojana Gregorić isprobala je nekoliko klasičnih stilova brenda Seventy by Sergio Tegon, čije je ujedno zaštitno lice, dok su Andrea Andrassy, Ivana Mišerić i Jelena Glišić skoknule u monobrand store Esprit po dozu sunčanih tonova. Hit su niske balerinke u špic i na vezanje, lagane hlače i odijela od lana te navy motivi na haljinama i tunikama.

  Bojana Gregoric SEVENTY SS2016 11
  Bojana Gregorić @ Seventy


  Jelena Balić snimila je Bojanu u manekenskim pozama i Seventy basic komadima kao što su odijela, tunike, haljine. Lagane krojeve koji podsjećaju na pidžame, s jakim grafičkim motivima, voljet ćemo i ovo proljeće! Sve skupa emitira elegantnu urbanu klasiku pročišćenog efekta. Make-up je radila Simona Antonović, a kosu salon Ruža.

   

  Esprit Jelena Glišić Andrea Andrassy Ivana Mišerić

  Jelena Glišić, Andrea Andrassy i Ivana Mišerić dobro su se zabavile na otvorenju dućana Eprit u zagrebačkom City Centeru one Zagreb West, koji na 350 metara kvadratnih donosi najnovije ženske i muške modne trendove.

   

  Bojana Gregoric SEVENTY SS2016 1Bojana Gregoric SEVENTY SS2016 3Bojana Gregoric SEVENTY SS2016 4Bojana Gregoric SEVENTY SS2016 6Bojana Gregoric SEVENTY SS2016 9