Username *
Password *
Remember Me

- H&M Studio će ponovno predstavljati žensku i mušku kolekciju na Pariškom tjednu mode, za ljeto 2018., ovaj put u Musée des Arts Décoratifs na rue de Rivoli. Kao i prošle godine, nastavlja se forma kupovine See now, Buy now. Kolekcija prikazana na modnoj pisti, koja uključuje odjeću, obuću i modne dodatke, bit će dostupna za Online kupnju od 28. veljače neposredno nakon revije i u odabranim trgovinama širom svijeta od 1. ožujka – objavio je danas high-street brend.

 

8077 LB 105 PR


Uoči predstavljanja u Parizu, dostupan je lookbook za S/S 2018. u kojemu se ističu 3 divne tunike-haljine: bijela ima nježne aplikacije, druge dvije definiraju onaj ležeran šareni boho look.


- Ključna inspiracija za H&M Studio S/S 2018. se vrti oko japanskog minimalističkog dizajna i tihe profinjenosti, stoga smo sretni što možemo obznaniti H&M sponzorstvo ove velike izložbe o Japanu u Musée des Arts Décoratifs. Izložba će se otvoriti nešto kasnije tijekom godine i na taj način proslaviti 150 godina kulturne razmjene između Francuske i Japana, te istražiti utjecaj Japana u zapadnoj kulturi – objavio je H&M.

 

8077 LB 105 PR8077 LB 105 PR