Username *
Password *
Remember Me

Saša Maksimiljanović, Theano Ravazoula-Potamianou i Ioanna Liberta prošetale su u novim SS 2018. stvarima kolekcijama pred objektivom Šime Eškinje, usred Pariza i ispred dućana The Cube koji nudi Sašinu odjeću. Fotke su nastale u vrijeme pariškog tjedna mode, a na fotkama se vidi tamna fluidnost i avangardna slojevitost koju Saša toliko obožava.

 

 s2

 

Pariški CUBE je inovativna i multibrend showroom platforma osnovana od strane Philippe Natali-a, osnivača N10 Showrooma, sa sjedištem u Parizu. Locirana u srcu utjecajnog Marais distrikta proteže se na čak 850 kvadrata te posjeduje mrežu od preko 6000 buyera dizajnerske i suvremene ženske odjeće, muške odjeće te butika modnih dodataka, concept dućana i robnih kuća širom svijeta.

 

s2

- I zadnja sezona na CUBE-u je bila jako uspješna, dogovorili smo neke nove suradnje i neka nova prodajna mjesta, tako da će ova godina donjeti puno novih priča. Na samom Cubeu se puno radi, puno je sastanaka, prezentiranja, razgovaranja, ali i puno druženja. Izvrsna suradnja koju sam prošle godine dogovorila s Theano se nastavlja te se u Teslinoj 9 u Hysteriji nalazi nova kolekcija njenog brenda Aumorfia te Ioanninog Liberta. Prije par mjeseci smo i zajedno izlagale na Ljubljanskom Fashion Weeku, a to nam je bio samo početak zajedničkih planova - ispričala je Saša Maksimiljanović, dizajnerica i vlasnica brenda Maks.

Aktualna Maks kolekcija trenutno je u prodaji u dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, u novo otvorenom BuRa DesignStore-u u Rijeci, Electric Ladylandu i Supermarketu u Beogradu, Pentlja Concept Store-u u Ljubljani, Studiu 183 u Berlinu, Bostonu te na londonskom webshopu Erebusstyle.com.

 s2 s2

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location