Username *
Password *
Remember Me

Parižanke su chic, to zna čitav svijet, njihov stil je jednostavan: kako to postići u samo nekoliko pravila otkrila je za Who What Wear francuska blogerica Deborah Reyner Sebag iliti The Daily Deb.

cms dailydeb femme 0

1 Nikad ne kupuju trendovske komade
- Da, privlače me moderni krojevi i hit komadi, kao i većinu nas, no na kraju kupim klasičan komad koji je u principu bezvremenski i mogu ga kombinirati sa svime što imam. Od IT komada biram samo dobre torbe i detalje - veli Deborah.


2 Njihove ikone stila su uvijek i svima iste - Jane Birkin, Brigitte Bardot, Mireille Darc i Françoise Hardy
Njih četiri uvijek su odgovor na pitanje, ako postoji neka dilema – što i kako kombinirati? I same predstavnice tog jednostavnog, neodoljivog stila, dame su bile i ostale u svijetu mode zapamćene upravo kao stilski uzori, iznad svih trendova.

cms dailydeb femme 0


3 Parižanke imaju 2 ista para… od svega što im se sviđa.
Kad voliš jednostavnost, onda je rješenje imati po dvoje: traperice, navy majicu i ostale classy komade. To uvijek prolazi.


4 NE velikim printevima i mixanju.
- Mi ne nosimo jarke upečatljive uzorke, ne miješamo ih i izbjegavamo sve bling, bling stvari. To ostavljamo Talijankama - ističe brineta.


5 Naš večernji styling je uvijek isti!
To znači: bijela bluza, traperice i cipele s potpeticom.

foto: The Daily Deb.  

 cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0cms dailydeb femme 0