Username *
Password *
Remember Me

Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić @ KLISAB ove sezone donose košulju kao važan element garderobe. No, ona kod njih prolazi kroz razne reinkarnacije i egzibicije i postaje spojena drukerima, naborana volanima, razigrana i široka kao tunika... Ili pak sasvim obična, no u nekim finim nijansama nježne, romantične lavande. Fotografije odličnih stylinga potpisuje Aleksandar Selak, u glavnoj je ulozi Ivana Vukušić iz Talia agencije. Ivana nosi kombinacije koje su već postale klasika Klisaba, jer kod njih su važni udobnost, tekstil s karakterom i neki fora element koji dopušta kroju da ima više varijanti... U ovom slučaju to su drukeri, u njihovoj režiji kroj se mijenja iz kraćeg u dugačko... i obrnuto! Tko kaže da je košulja dosadna.

 

KLISAB lookbook 1 KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 1KLISAB lookbook 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.