Username *
Password *
Remember Me

Tko se sjeća onih rozih plišanih trenirki? A tko ne? Paris Hilton, Britney Spears i velika većina američkih kućanica koje su htjele izgledati sređeno, a opet da im bude udobno te su religiozno nosile te plišane trenirke koje su danas jedna od legendi povijesti svjetske street-style scene. Brend JuicyCouture osnovale su dvije frendice krajem devedesetih u Los Angelesu, ostalo je povijest. 

ADIDAS

Ove forme voljeli su i reperi tijekom devedesetih, kad su uz svoje hoodice furali zlatne lance i velike medaljone... Brend koji se uvijek isticao na ovom području je Adidas. Uz nepogrešivo dobar osjećaj za modna previranja, brend je u međuvremenu na scenu vratio Originals liniju i danas svaka druga trenirka na ulici na rukavu ima tri crte. Naravno, svemu je, baš kao i u doba repera, pomogla i glazbena scena, jer ova su dva područja oduvijek blisko surađivala.

ADIDAS
Chypka


Vraćamo se u sadašnjost – trenirka danas ima lice udobnosti i no-gender chic. Hoodice, veste i hlače napravljene su od ugodnih tkanina, s printom čipke, a potpisuje ih domaći brend Chypka, koji je protekli vikend u zagrebačkom Johann Francku predstavio novu kolekciju Takeover. Klupska atmosfera idealan je okvir za odjeću nastalu uz glazbene ikone... Modeli su zapravo jednostavni, krasi ih tek uzorak naše čipke, crno na bijelom i obrnuto.

 

ADIDAS

- Ovo nam je do sada najzahtjevnija kolekcija. Osim noviteta u samoj odjeći, veliku pozornost obratili smo na modne dodatke tako da smo po prvi puta koristili dosta metalnih uzoraka chypke, a tu je i naša prva linija torbi. I ovoga puta smo izabrali klub za predstavljanje jer takav način prezentiranja u potpunosti odgovara viziji našeg brenda i publici koja nas prati - izjavili su Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, kreativni dvojac iza brenda Chypka.

 

ADIDAS

Trenirku neki danas furaju i na štikle, zna se desiti da sve skupa ulazi u večernji stil. Iako, bolja je uz tenisice, jer sportivo look spontan je i ležeran. Odlično uz potpetice izgledaju tek one hlače koje imitiraju trenirku, s bočnom trakom u kontrastnoj boji. Sve ostalo ukrasit ćemo cool tenisicama. A gore - možda klasičan kaput? Da, zanimljiva je to stilska igra.

amy in mean girls amy poehler 7197257 640 480 2 

Juicy Couture trenirke pasale su uz zlatni nakit. Brend postoji i danas.

ADIDASADIDAS

Chypka

ADIDAS

Chypka

ADIDAS

Chypka

ADIDAS

ADIDASADIDAS