Username *
Password *
Remember Me

Štucne, taj neobičan odjevni predmet, odnosno pletena tubasta kreacija koja se u osamdesetima grijala potkoljenice, vraća se na scenu – podršku je ovom funny trendu dao Ivica Skoko koji je na Barbari Repe predstavio nove modele. Istina da štucna baš i ne laska nozi, no ako se fura s najlonkama i nekim kratkim krojevima, izgledat će OK.

 

Barbara Repe 1Kraljica aerobika i glumica Jane Fonda u osamdesetima je pokrenula trend treniranja u dvoranama.

 Podsjećaju na osamdesete, kad je svijet bio opsjednut aerobikom, a Jane Fonda i Olivia Newton John bile su ultimativne ikone zdravog života. Jane je bila i glumica, a Olivia je glumila i pjevala. No, ubrzo su postale i zvijezde fitness scene. Styling je bio obavezno neki sjajni dres, sjajne najlonke od 20 dena i - štucne u boji dresa. 

Te osamdesete bile su stvarno posebne – tada su se velika ramena postavila kao modni zakon, a uz to, briga o liniji postala je lifestyle imperativ.

Taj trend donio je i štucne, dame su ih nosile na kratke hlačice i minice, nešto kao što danas ima Barbara.

Boom treniranja zarazio u ono vrijeme je čitav svijet – no, ubrzo su štucne prešle i na ulicu, ponajprije na tenisice, legendarne Reebok Freestyle. Danas su fora dodatak, griju gležnjeve, idealno za stajanje na adventskom štandu.

 

 Barbara Repe 1

Barbara Repe @ Ivica Skoko štucne

Barbara Repe 1

Olivia Newton John

Barbara Repe 1
Denise Austin i legendarne tenisice koje su postale simbol aerobika - Reebok Freestyle. Jedno je povuklo drugo i desila se izvrsna modna simbioza.

 

Barbara Repe 1
Kathy Lee Crosby

 

Barbara Repe 1
Raquel Welch