Username *
Password *
Remember Me

Da, izgledaju genijalno, ali kako ih nositi? Super su u slojevitim varijantama, kad se ispod ne vidi gola koža, barem ne na strateškim mjestima… I po dućanima je sve više zanimljivih prozirnih stvari, najviše gornjih dijelova, košulja, majica i sličnih krojeva. Naravno da ćemo se upecati, no kako složiti svakodnevnu prozirnu varijantu, a da ne izgleda sve skupa vulgarno?

Miu Miu Fall Winter 2019 Runway07
Miu Miu - jesen 2019.


1. Slojevito s dvije ili čak tri teksture. Igra slojevitih ploha jako je zanimljiva jer svaka se boja nazire i pritom dolazi do optičke igre u kojoj nastaju neki novi motivi!

2. Prozirna haljina ide na tajice, visoke čarape, skinny jeans i majicu ili tuniku… Ako je ispod samo donje rublje, primjerice za navečer, onda to rublje zapravo djeluje kao badić, body, zatvorenijeg tipa.


3. Prozirna majica može i ispod sakoa, na kožu, no ovratnik od sakoa mora biti visok, kako sve skupa ne bi bilo previše seksi. Osim ako je to cilj.

4. Prozirne hlače viđene su na modnim revijama – iako su u stvarnom životu nenosive, mogu fora izgledati u kombinaciji s haljinom ili dugačkom tunikom.


5. Kabanica od plastike, kroz koju se sve vidi, postala je hit kišnih dana. Zanimljiva je u varijantama s odijelom, trapericama i zapravo niz svakodnevnim kombinacija.


6. Crna prozirna majica dobro će izgledati s potkošuljom koja prekriva dobar dio dekoltea.


7. Večernje haljine od tila djelovat će elegantnije ako je tila više, ako je kroj u više slojeva.


8. Bitan je i styling - štikle na prozirnu haljinu mogu biti too much, dok tenisice i čizme smiruju dojam. S druge strane, nabrijana kosa i make-up uokvirit će prozirnu teksturu na više privlačan način!

9. Prozirne teksture stilski će primiriti i veste, odnosno neki super-casual komadi koji djeluju jako dnevno.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location