DIVERSITY LEKCIJA benda SPICE GIRLS // kako je 5 cura isfuralo 5 različitih KARAKTERA!

  Nije čudo da začinska ludnica kreće, jer Spice Girls, minus Victoria Beckham (ona ima zvrsnu modnu karijeru), kreću na turneju, počevši od londonskog Wembley stadiona, gdje će nastupiti čak tri dana zaredom.

  Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm i Geri Halliwell pjevat će na već rasprodanim koncertima, no to nije sve – kreće i snimanje filma u kojemu se pojavljuje i Victoria. Njihove lude kombinacije vladale su svijetom mode u devedesetima, a cure su bile jedan od prvih diversity bendova jer svaka je imala svoj specifičan stil. I ne samo to, dio njihovog identiteta bio je power girl slogan. Za sredinu devedesetih, bilo je to cool, moderno i super-zanimljivo!

  spice girls

  Imale su i nadimke, a ne samo drugačiji styling, prilagođen osobnosti:

  Melanie Brown  -"Scary Spice",
  Melanie Chisholm - "Sporty Spice",
  Emma Bunton - Baby Spice",
  Geri Halliwell - "Ginger Spice"
  Victoria Beckham - "Posh Spice".

  Koje su njihove legendarne kombinacije? Generacija koja je odrastala u devedesetima ziher se sjeća čizama s potplatima, ludih trenirki, army hlača, topića i mikro haljina... i svaka je imala stil za sebe.

  Za njihov je izgled bio zaslužan stilist Kenny Ho, koji je kasnije napravio sve kostime za turneju Spice world u 1998. godini.