RUJAN_fash // tko kaže da su BICKE OUT? Jer nisu, Hailey ih nosi.

  Ako Hailey Baldwin šeće ulicama Pariza za njihov novi broj Voguea, onda bicke ziher nisu modno mrtve. Naime, nedavno su se na neko vrijeme pojavile kao hit sezone, u kombinaciji s vestama i – iako su stilski zlobnici predviđali da će bicke ubrzo opet postati out, činjenica je da su i dalje sveprisutne.

  Hailey Baldwin Street Style Editorial01

  Ako imaš dobre noge, bicke su cool dio sportivo stylinga u kombinaciji s hoodicom ili jednostavnom vestom za teretanu. Sivi, crni i, na primjer, crveni tonovi, idealni su za pred-jesenske stilske fantazije u kojima sanjariš o još jednom ljetu koje odlazi. Uz bijele tenisice, tu su i bijele čarape, po mogućnosti one deblje, retro dizajna!

  Kad poželi dašak elegancije, a da to nije samo bijela, Hailey nosi biserne naušnice. I to ne diskretne, već one velike, kao iz osamdesetih, koje imaju veliki biser okružen lancem... To se zove eklektično!

  Fotke je radio Gregory Harris, styling potpisuje Virginie Benarroch – brendovi su Kenzo, The Kooples, Mango, Celine.

  Hailey Baldwin Street Style Editorial01Hailey Baldwin Street Style Editorial01Hailey Baldwin Street Style Editorial01Hailey Baldwin Street Style Editorial01Hailey Baldwin Street Style Editorial01Hailey Baldwin Street Style Editorial01