Username *
Password *
Remember Me

Bablje ljeto ne znači da uskoro nećemo pokisnuti, a da to bude totalno stylish i da kabanica nije neka zadnja rupa na svirali, pobrinuo se Mauro Massarotto. Jer Sheriff & Cherry predstavlja suradnju s cool danskim brendom ELKA.

SHERIFFCHERRY X ELKA IMAGE 1 VISUAL cr

Ove jeseni Sheriff & Cherry nam predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej. I upravo u trenutku kad odbrojavamo posljednje toplije ljetne dane i spremamo se za kišnu jesen, predstavljamo četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađene od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala – objavio je danas brend.

U kolekciji je više modela color-block dizajna, a boje su prepoznatljive, podsjećaju na S&C sunčane naočale. Tu su zelena, crvena i tamno plava, a kao solo boja izdvojena je trendovska neon žuta. Imena kreacija su fora – šešir je Woody, kabanica je Ernest, a kabanica-poncho je Sherlock!

Sheriff & Cherry kabanice dostupne su na www.sheriffandcherry.com te ekskluzivno u B.A.R.A.B.A. Store u Radićevoj ulici u Zagrebu. B.A.R.A.B.A. Store u svojoj ponudi ima i klasične modele ELKA kabanica u raznim bojama.

 SHERIFFCHERRY X ELKA IMAGE 1 VISUAL crSHERIFFCHERRY X ELKA IMAGE 1 VISUAL crSHERIFFCHERRY X ELKA IMAGE 1 VISUAL crSHERIFFCHERRY X ELKA IMAGE 1 VISUAL cr