Username *
Password *
Remember Me

Drugo izdanje Split Spring festivala, ove sezone s dodatkom September edition, održat će se od 18. do 27. rujna u splitskom Đardinu.

DAM 9246

Kao i prve godine, Split Spring by Staropramen je poseban jer na njemu “na ulice” izlaze neki od splitskih ugostitelja koji to ne rade često. Tako će ekipa u Đardinu idućih dana moći uživati u raznolikim street food specijalitetima restorana Šug i chefa Duje Kanajeta, ArtiČoka, Mista, Mazgoona, Maka Make, Biberon sushija, Fabriquea, Kabineta, Biberon Maestra te gostiju iz Varaždina American bara Dollar.

DAM 9337

Cijeli će park biti uređen kao opuštajuća dnevna piknik zona uz razne kutke za slikanja, dječje zone, kutak čitanja i slično.

Svakodnevno će u predvečernjim i večernjim satima biti lagane svirke i nastupi jazz, blues i r'n'b izvođača. Na festivalu će nastupiti Mate Grgat, Dino Petrić, Chuck Borris i DJ Bake, DJ Borna Kokic i mnogi drugi.

Split Spring12Split Spring14Split Spring16Split Spring18Split Spring23Split Spring25Split Spring26Split Spring27Split Spring28