Ikone ulične mode / Linda Tol

    Živi u Amsterdamu, modna je novinarka i jedna od najzanimljivijih blogerica u tom djelu Evrope: specifičan izgled Linde Tol, izbijeljena kosa i ultra crveni ruž, ne sprječavaju je da koristi mnogo boja, a omiljena joj je pastelna ružičasta.

    IMG 2970

    Jedna je od onih koja obožava tenisice, bilo da se radi o nekim večernjim ili dnevnim kombinacijama. Nosi kolaž androginog stila, punka, grungea i glamura. Obožava neobične detalje i komade, te se ne ustručava kombinirati ih zajedno. Za dan najviše nosi jednostavne majice, koje nadogradi nekim posebnim sakoom ili ljetnim navy komadom. Vruće hlačice u njezinoj su garderobi na prednjim policama - svakodnevno vozi bicikl pa su joj takvi kratki krojevi najpraktičniji. Njezin stil pecaju i street-style fotografi, upravo zato je Linda već nebrojeno puta osvanula u online i tiskanim magazinima Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire, Glamour i Grazia. Surađuje s brojnim časopisima, a nedavno je potpisala i ugovor s L'Orealom za koje radi na prezentacijama dekorativnih linija.

    abbot-kinney-94391fashion-blogger-linda-tol-03harpersbazaarIMG 3572IMG 3608linda-tol-1-markiantoscaLinda-Tol-wears-a-Dennis-Deam-dress-lgnLINDATOL-05LindaTol3LindaTolKateSpadeNewYorkPresentationrhfPIXEihIrllindatol 610pxlinda tollinda tol3 crlinda tol 2linda tol 18linda tol 55linda tol fashion weekLINDA TOL STYLE ANYWHEREP1340822LindaTolStreet style New York Fashion Week Vogue Russia Linda TolStripes-lipstick-match-Linda-Tol