Username *
Password *
Remember Me

Tako to rade Britanci: londonska Bond Street osvanula je danas ukrašena sa četvrt miliona bijelih lampica, a kreacije su posveta tradiciji njihove slavne ulice. Naime, paun, kao glavni motiv, veže se uz Bond Street još od 18. stoljeća,  jer su po njoj u to doba ponosno šetali super-sređeni muškarci, ponosni poput paunova, a među njima su bili brojni lokalni umjetnici i ljubitelji ljepote i estetike.

 Bond Street Illuminations 2014 2


Iako su vjerojatno žene koje danas najviše kupuju u toj slavnoj ulici, ovogodišnja je tema posvećena pravim dandy muškarcima koji su davnih 1700-ih otkrivali svoj famozan stil koji, činjenica je, živi i danas. Naime, Britanci imaju veliku i slavnu modnu tradiciju, koja se razvijala i kroz cijelo dvadeseto stoljeće, te je njihova domovina koljevka brojnih trendova u povijesti društva. Počevši od dvorova, pa sve do ulične mode, punka, te danas njihovog tjedna mode na kojemu se predstavljaju vodeći dizajneri današnjice.

 Bond Street Illuminations 2014 1


Kažu da će ovom ulicom, baš poput paunova, ponosno i punih ruku poklona, prodefilirati čak 10 miliona kupaca iz čak 100 zemalja. Na raspolaganju im je čak 125 luksuznih brendova i oko 80 flagship dućana svjetskih marki!

Foto: image.net

 

Bond Street Illuminations 2014 3 cr

Bond Street Illuminations 2014 4 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location