Username *
Password *
Remember Me

Jedna od naših najpoznatijih food blogerica, Sanja Mijac iliti Domaćica, obožava strukirane retro haljine, a takvu jednu u neodoljivom plavo-kockastom izdanju izabrala je za predstavljanje kuharice Gastro putovanje Virovitičko-podravskom županijom, čija je ko-autorica. Slatku je haljinu i platformice začinila crvenim ružem za usne koji je ujedno njezin potpis.

MT8 7548

Na gastro druženju u virovitičkom restoranu Škola, prošli petak, povodom predstavljanja kuharice tradicionalnih recepata otkrivene su slatke i slane tajne Virovitičko-podravske županije i njenih najpoznatijih restorana. U kuharici Gastro putovanje Virovitičko-podravskom županijom ćete pronaći razne domaće tradicionalne specijalitete poput kašnjaka, prgica, granadir marša, dizanice i supite, ali i recepte karakteristične za određena područja županije, kao što su sablja grofa Jankovića, podravski zeleni mlinci, kruh s koprivom te krempita od batata.

MT8 7499

U izradi kuharice sudjelovali su restorani Zlatni Klas Otrovanec, Višnjica, Ribička klet iz Križnice, Planinarski dom Jankovac i Udruga kuhara Grada Orahovice. Za fotografiju su bili zaduženi Matija Turkalj i Sanja Mijac, stilistica za hranu bila je Sanja Mijac, dok je dizajn i pripremu odradila agencija Manasteriotti Marić.

MT8 7498

MT8 8176

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location