Username *
Password *
Remember Me

Prvi studio ulične umjetnosti Lapo Lapo otvara se u ponedjeljak 21. prosinca 2015. u zagrebačkoj  Ilici 50 (u prolazu), a iza njega stoje istaknuti zagrebački street art umjetnici Miroslav Petković (Modul) i Boris Bare (Pimp My Pump). Bit će to jedinstveni prostor u gradu – platforma za nezavisnu i inovativnu umjetnost, za sve one koji razmišljaju izvan okvira i stvaraju van granica konvencionalnih definicija likovnosti.

LAPO LAPO1

Miroslava Petkovića mnogi već znaju kao veterana zagrebačke street art i graffiti scene, koji se kroz posljednjih 20 godina dokazao svojim muralima diljem regije. S vremenom je svoje likovno djelovanje proširio na kaligrafiju, lettering i tipografiju te je sada jedan od rijetkih koji se time specijalizirano bave.
Boris Bare dio je uspješnog umjetničkog kolektiva Pimp My Pump s kojim je oslikao mnogobrojne stare zagrebačke gradske pumpe za vodu (tzv. Franceke) te ih profilirao u simbol grada Zagreba. S vremenom je svoje djelovanje proširio i na brojne gradske zidove, primijenjenu umjetnost, ali i druge intervencije u prostoru.
Uz radove ovog umjetničkog dvojca u studiju Lapo Lapo otkrijte i one s potpisom brojnih drugih relevantnih i poznatih street art umjetnika iz Hrvatske i regije: djela potpisuju i Lonac, Stipan Tadić, Lunar, kolektiv R2D2, Djuvedj, 2Fast, Nikola Zorotović, Marko Zubak…

LAPO LAPO2LAPO LAPO 33LAPO LAPO3LAPO LAPO4

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location