Username *
Password *
Remember Me

Stilistica i bivša suradnica za Vogue Spain, vitka i visoka brineta Barbara Martelo, njeguje jednostavan crno-bijeli stil koji uključuje mnogo kože, sakoa, košulja, bundica i trapera. Tu i tamo osvane u nekoj boji, a to je onda statement komad poput crvene kožne jakne optočene zakovicama.

barbara-martelo-street-012211aa

Barbarin stil podsjeća na one chic Francuskinja (npr. Emmanuelle Alt i njezina klika) koji podrazumijeva odmak od šarenih trendova. Radije nosi jednostavnu frizuru, skinny hlače, crni sako i fantastične čizmice u špic. Osim uskih strogih krojeva Barbara obožava i mikro minice visokog struka na koje nosi majice s tregerima. Kad ide na neko važno događanje, izabire štikle na vezanje i simpa clutch, dok je danju omotana u bundice i vunu. Boje su za nju suvišne, njezina se garderoba bazira na apsolutnim tonovima. Oni su joj dovoljni da kreira super luksuzan i casual stil!

Foto: styledumonde, theurbanspotter, visual-therapy

 

barbbarb547barbara-martello-1

Barbara-Martello1Barbara-Martelo-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Blog MG 1946-700x1050Barbara-Martelo-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Blog MG 5277Barbara-Martelo-by-STYLEDUMONDE-Street-Style-Fashion-Blog MG 7149-700x1050Barbara-Martelo-by-STYLEDUMONDEbarbara-martelobarbarabarbara4barbara7barbara43barbara martelloBarbara Martelo by STYLEDUMONDE Street Style Fasla-modella-mafia-Barbra-Martelo-model-fashion-editor-street-style-in-all-black-everything-5la-modella-mafia-fashion-editor-street-style-Barbara-Martelo-2013paris-fwaw2013-barbara-martelo