CHIC vikend / 9 sjajnih varijanti

  Blistave teksture dolaze u niz varijanti: od tehnološki nabrijanih tkanina, preko sitnih sjajnih niti do pliša i baršuna čija je površina meka poput putra i apsolutno neponovljiva. Pliš je ove sezone poharao top ljestvice stilova i nalazi se na bluzama, cipelama, kaputima, torbicama... Odijeva nas od glave do pete. Baš kao što krajem godine nabrijavamo garderobu i stiliziramo se nešto raskošnije. Dovoljan je jedan sjajan komad oko kojeg se vrti priča – statement forme itekako donose osvježenje, naročito ako su srebrnih ili nekih drugih suncu dragih tonova. Nema veze o kojem je stilu riječ, jer su sjajne tkanine nedavno proširile svoje djelovanje s večernje na cjelodnevne kombinacije... Preko dana ovaj trend voli minimalizam, dok je za noć potrebna malo veća doza sjaja!

   Amanda-Seyfried-Allure-Magazine-2016-Cover-Photoshoot05
  1. Pliš, baršun... divna tekstura vrlo je udobna i podatna, prava predstavnica nježnosti! Omata nas poput najmekše dekice. Foto: Amanda Seyfried @ Allure

   

  Ivana Omazic 1

  2. Ivana Omazić zna kako zabljesnuti kroz elegantan i avangardni minimalizam: sinoć na dodjeli nagrada Elle osvojila je nagradu za modnog  dizajnera godine.

   

  KOVA1530

  3. Andrea Andrassy neki je dan imala akciju u gradu. McDonald's je okupio ekipu i stavio naglasak na doručak, bilo je to u jutarnjim satima, a Andrea je prolaznicima poklonila kupone da se fino najedu na samom početku novog radnog dana.

   

   JB20130

  4. Cipele androginog stila - predivan model nudi se u dućanima u bezbroj varijanti. (foto: lookbook Diane Viljevac)   JB20428

  5. Haljina s podstavom od blistavih niti - nježan način koji će naglasiti siluetu i učiniti je bajkovitom. (foto: Diana Viljevac lookbook)

   

  primarkuk 81132114516793

  6. Seksi mačka nosi chic haljinu na jedno rame! (foto: Primark UK)

   

  urban outfitters

  7. Još jedna super varijanta haljine - srčeko kroj naglašava dekolte, prekriven crnim tilom... (foto: Urban Outfitters)

   

  sainsburys 971271209603501

  8. Jednostavna vesta za svaki dan, a tako posebna... može i na vuneni šos ili traperice. (foto: Sainsbury, prshots)

   


  Winnie-Harlow-Hunger-Magazine-2016-Photos02

  9. Model Winnie Harlow u Chanelu za magazin Hunger - odličan kroj kostima formiran je u bukleu sa šljokicama. Dobra ravnoteža između klasike i glamura.