Username *
Password *
Remember Me

Poznata hrvatska ilustratorica i akademska slikarica Mateja Kovač predstavila je novi vizualni identitet koji potpisuje art direktorica Imelda Ramović / Mireldy design studio i limitiranu kolekciju stylish majica s potpisom. Mateja se ilustriranjem počela baviti prije nekoliko godina, u vrijeme kada ilustracija u svijetu postiže veliku popularnost i primjenu u najrazličitijim područjima, te vrlo brzo ostvaruje uspjeh na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Vizualni identitet Mateja Kovač photo 12 by Domagoj Kunić cr


Zahvaljujući svojoj ljubavi prema dizajnu koji karakterizira europski duh i svom ženstvenom stilu inspiriranom pariškim retro chicom, svoju karijeru gradi na projektima ponajviše vezanima uz modu.

Vizualni identitet Mateja Kovač photo 13 by Domagoj Kunić cr


Premda suradnje s naručiteljima planira nastaviti, ove se godine odlučila intenzivnije posvetiti samoinicijativnom autorskom radu koji bi na prepoznatljiv način odražavao njezine osobne vizije i kreativna promišljanja. Pročišćeni i atmosferičan stil koji koketira s apstrakcijom, u njezinoj najnovijoj kolekciji ilustracija za poznatu zagrebačku slastičarnicu Amélie, nagovijestio je novi pomak u radu ove mlade autorice.
“Potreba za promjenom javila se kao rezultat kontinuiranog usavršavanja i rada na razumijevanju vlastitih fascinacija koje su me kroz godine oblikovale kao umjetnicu.” - otkriva nam Mateja.
U sklopu lansiranja svog novog “lica” predstavljena je i nova kolekcija umjetničkih grafika te dizajn majici proizvedenih u studiju hrvatskog brenda ROBA&ROBA.

 

Vizualni identitet Mateja Kovač photo 2 by Domagoj KunićVizualni identitet Mateja Kovač photo 14 by Domagoj Kunić crVizualni identitet Mateja Kovač photo 16 by Domagoj Kunić

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location