Username *
Password *
Remember Me

Barbara Repe rukom u rukavici drži starinski drveni reket, odjevena u raskošnu, nježnu haljinu Ivice Skoke i one super-popularne retro natikače u zlatnom tonu... a, naravno, tu je i šešir - slamnati šilt, kako bi vintage dojam bio zaokružen. Ona voli Hrelić i stvarno zna naći nešto staro i dobro, a on je jedan od naših predstavnika moderne elegancije i kod njega ćete uvijek pronaći one stvari za posebne evente i događanja. Skoko potpisuje glamur, koji se s Barbarinim stilom stapa upravo kroz tu ljubav prema vintage žestvenosti i nekim davnim vremenima.

Ljetna idila s potpisom Ivice Skoke 1


Glamurozne haljine Ivice Skoke odlučila sam smjestiti na pravi teniski teren. Željela sam ih transformirati u nešto novo te sam s njima kombinirala interesantne modne dodatke, kao što su šeširi Cahun i PVC šiltovi Fabric8 co-op. I dobili smo eklektičnu atmosferu prepunu detalja u koju su se ove krasne haljine savršeno uklopile - objasnila je Barbara Repe, blogerica i stilistica.

Šminku potpisuje Barbara Repe dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić, a fotografije je radila Viktorija Novak.

 

 Ljetna idila s potpisom Ivice Skoke 1Ljetna idila s potpisom Ivice Skoke 1Ljetna idila s potpisom Ivice Skoke 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location