Username *
Password *
Remember Me

Polako ulazimo u doba domjenaka, svečanih poslovnih večera i ludih partyja. Odabir stylinga, make upa i frizure ritual je kojem se veseli većina žena, no da bi rezultat bio besprijekoran uskladite te tri stavke. Što se tiče kose, izaberite stranu, neka bude jako jednostavna ili glamurozna!

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

 hair inspo hair inspiration
Anna Mila Guyenz // El Libro Amarillo // foto David Roemer


ŠTO S DUGOM KOSOM?
Kao najatraktivnije na dugim kosama od jednostavnih frizura izdvojila bi one strogo, ravno i sjajno zapeglane ili uske priljubljene valove iz 30 tih.

ZALIZANO I SUPER-JEDNOSTAVNO ili ŽENSTVENI VALOVI?
Zalizane i jednostavne punđe sa zalizanim razdjeljkom i začešljane na gore otvaraju lice: sama punđa se može smjestiti na vrhu glave, nisko na vratu ili sa strane. Glamurozne frizure su veliki i gusti valovi ili raskošna, sjajna ravna kosa.

BOGATA PUNĐA
Bogate punđe i raskošne punđe radite uz jednostavne odjevne kombinacije. Klasične su i elegantne, podsjećaju na gracioznost balerina.

PLETENICE, WET LOOK, ŠIŠKE...
Poludugoj kosi najviše pristaju razigrani valovi i sve vrte pletenica. Čak i kratke kose nude puno opcija, na primjer zalizani wet look, speglanu pa zalizanu na jednu stranu, razigrane šiške, valove... Uz jednostavne frizure možete kombinirati razne ukrase za kosu, ali samo ako su u skladu sa ostatkom stylinga. Krenite s kombiniranjem i zablistajte u nadolazećim blagdanskim tulumima.

 

 hair inspo hair inspiration
Mila Kunis @ The Edit

 hair inspo hair inspiration
Vogue Paris 

 hair inspo hair inspiration

 hair inspo hair inspiration hair inspo hair inspiration

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location