Lijepa Helena @ karirano + cvjetno

  Dva popularna motiva odlično nosi lijepa Helena Šopar: slim haljinu s kariranim i cvjetnim uzorkom odjenula je na jučerašnju prezentaciju dodataka prehrani Bestvite u zagrebačkoj slastičarnici Torte i to. Helena, jedna od naših najpopularnijih modela, njeguje elegantan stil s pomakom te za izlaske i promocije bira statement komade koji odlično naglašavaju njezinu manekensku figuru. Upečatljive motive rado kombinira kroz večernje, ali i dnevne kombinacije. Njezin favorit su i klasične salonke koje idu na sve, u ovom slučaju u samozatajnoj nude varijanti.

  HELENA

  - Bestvite dodatke prehrani koristila sam dok sam živjela u New Yorku. Zbog posla kojim se bavim, stalno sam na putu i često nemam tu privilegiju hraniti se pravilno pa su suplementi dobro rješenje za nadoknadu svega što mom organizmu nedostaje. Drago mi je da je Bestvite došao i kod nas, a Hrvaticama bih preporučila Ekstrakt sjemenki grožđa – odličan je za imunitet i lijepu kožu – preporučila je Helena.

  BESTVITE

  Svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i enzime koji su potrebni organizmu. Vodeći se ovom mišlju nastao je i američki brand dodataka prehrani Bestvite iza kojeg stoje stručnjaci s 20 godina iskustva u nutricionizmu. Svi proizvodi proizvedeni su u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufactoring Practice. Riječ je o proizvodima koji će po prvi put biti dostupni u Hrvatskoj.

  Bestvite dodaci prehrani