NICHE_news // THE HOUSE OF OUD donosi GRAFFITI kolekciju inspiriranu street artom

  - The House of Oud je naziv brenda, potpis stila, ali prije toga svakako je priča o prijateljstvu između talijanskog parfumera i proizvođača Oud-a iz Jakarte, koje povezuje strast prema umjetnosti, mirisima i putovanjima, zajedno s osjećajem za ljepotu i ljubavlju prema učenju – ispričala je neki dan u Martimex niche parfumeriji Julia Mospanova, export managerica izuzetno zanimljivog niche brenda. 
   
  1THOO GIALLO SQUARE
  JUST BEFORE 
   

  Naravno, svaki miris u sebi ima dragocjen, snažan sastojak oud, no on se uklapa, nije upečatljiv kao što biste to očekivali... Osim što mirisi imaju priču, kao i svaki niche produkt, njihova su pakiranja poput art predmeta. Naime, bočica je prilagođena obliku dlana, a kada je zatvorena stoji naopačke, svaka ima svoje postolje. U prostoru djeluje poput nekog umejtničkog djela. Osim toga, niti jedna nije ista! Rade se procesom random zalijevanja bojom, pa sve ovisi o tome kako će se boja razliti.
   
   thehouseofoudmartimex

  - The House of Oud stvara jedinstvene proizvode koji dotiču srce i osvjetljavaju one koji ih nose. Njihovi mirisi spajaju tradiciju, arapski životni stil i umijeće destilacije eteričnih ulja. Kolekcija ne nudi isključivo intenzivne arapske drvene mirise ouda; njihove orijentalne kompozicije su različite s fokusom na voće, cvijeće, mošus i kožu i vrlo su nosive – istaknula je Julia.
   
  1THOO GIALLO SQUARE
  Osnivač brenda, Andrea Casotti
   
   
  Julia je pritom ekskluzivno je predstavila najnoviju kolekciju, inspiriranu slikanjem, grafitima, street artom i umjetničkim promišljanjem.
  Kreatori mirisa Maurizio Cerizza i Cristian Calabro uhvatili su u bočice tri momenta:
  1 Just before,
  2 Right Now i 
  3 From Now on.
  Ove tri kompozicije sadržavaju tri čarobna trenutka čovjekovog života i izražavaju ih na način koji prelazi riječi i kulture, koristeći jedinstveni jezik: emociju parfema.
   
   
  1THOO GIALLO SQUARE 
  Desert Day 
   
  U ponudi su i dvije kolekcije: Desert Day i Klem Garden

  Desert Day je kolekcija interpretacije vremena u pustinji: 24-satna mirisna i estetska priča nejneuhvatljivijeg mjesta na svijetu, ispričana kroz najdragocjenije detalje.
  Prolaskom kroz pet mirisa koji predstavljaju sunce, zemlju, dah života i vjetar, The House of Oud dočarava ljepotu ove divlje zemlje, čaroliju pustinjskih prostora i emocija.
  (Breath of the Infinite, Wind Heat, Golden Powder, Blessing Silence, Wonderly)
  Cijena: edp 75ml 1.410kn
   
   
   
   
   
   
   1THOO GIALLO SQUARE
  Klem Garden 
   
   
  Klem Garden kolekcija otvara vrata bezvremenskog vrta i odaje počast godišnjim dobima i užitcima arapskog svijeta.
  Ovdje se kreativnost  oslaja na čudo prirode i nadilazi granice znanja, kako bi stvorila jedinstvene i vrijedne vizualne i mirisne senzacije.
  (Dates Delight, Grape Pearls, Cypress Shade, Almond Harmony, Empathy)
  Cijena: edp 75ml 1.410kn
   
   1THOO GIALLO SQUARE1THOO GIALLO SQUARE