1 haljina za 7 majica @ CODED EDGE

    Dečki su iskoristili jednu veliku haljinu iz kolekcije Reticent i napravili od nje sedam majica – tako je nastala Coded Edge kolekcija Segment koja definira karakter recikliranja i street-style dosjetljivosti. Jure Perišić i Silvio Ivkić i dalje se drže svoje crne strane, no priča je sada razbijena prugama i srebrnim teksturama koje privlače pažnju na orukavlje, ramena i duž tijela, čineći siluetu robotskom, hladnom i matematički preciznom. Njihova je omiljena atmosfera očita i na fotografijama koje otkrivaju ipak nešto praktičniji stil – jakne s lakiranim detaljima zasigurno će naići na oduševljenje cura koje žele nešto posebno, s domaćim potpisom. Forme su zapravo unisex, stoga androgini momenti zaokružuju stil ovog dark-avangardnog brenda.

    coded edge segment-5web

    Modeli su Josipa Janković i Gordana Dude iz agencije Talia model te Arian Alagić iz Tijara Model Managment. Make-up potpisuje Nika Dušak, a fotografiju Coded Edge.

    coded edge segment-1webcoded edge segment-3webcoded edge segment-4webcoded edge segment-6webcoded edge segment-8webcoded edge segment-9webcoded edge segment-10webcoded edge segment-11webcoded edge segment-12webcoded edge segment-13webcoded edge segment-15web