10 godina niche brenda KILIAN // parfemski GLAM spakiran u luksuznu torbicu sa ZLATNIM slovima

  Kad Kilian, jedan od svjetski najluksuznijih niche brendova slavi 10 godina postojanja, onda je parfem upakiran u clutch, glamuroznu torbicu sa zlatnim natpisima poput: I'm ready to be famous, I am a hopeless romantic with a dirty mind, I will be 29 until further notice... a tu je i posveta secesiji, Beču, umjetnosti i Gustavu Klimtu. 

   MG 9366


  Mirise je predstavila parfumerija Lana, prošli tjedan na proslavi povodom Kilianove obljetnice: novosti su kolekcije From Dusk Till Down i limitirana kolekcija A Night To Remember – 5 postojećih bestseller mirisa pakiranih u torbice sa natpisima. Proslava se održala u samoj parfumeriji, a onda i u novom zagrebačkom hotelu „Le Premier“ sa chefom koji ima dvije Michelinove zvijezdice: Stefano Cosittini. Menu je bio inspiriran Kilianovim bojama, crnom i zlatnom. Gošća večeri je bila harfistica Doris Karamatić, koja je svirala melodije inspirirane imenima Kilianovih mirisa. Posebna gošća iz Kiliana je bila Julie Yildiz, eksport manager za Europu.

  From Dusk Till Dawn Collection

  Svjetlana Žaknić, vlasnica parfumerije Lana i Julie Yildiz, eksport manager za Europu.

  From Dusk Till Dawn Collection
  Harfistica Doris Karamatić

   


  Pošto Kilian Hennessy slavi deset godina parfema, poziva nas u novo Zlatno doba, inspirirano senzualnim glamurom i raskošnim luksuzom “Secesije o Beču”, i njenim najuvjerljivijim umjetnikom Gustavom Klimtom.
  WOMEN IN GOLD Miris je inspiriran portretom iz 1907.-te vodeće bečke umjetničke zaštitnice i proizvođačice ukusa Adele Bloch-Bauer— jedine žene koju je Klimt oslikao dvaput - Woman in Gold je puna istog složenog sjaja, mahnitog glamura i intrige.

  From Dusk Till Dawn Collection

  GOLD KNIGHT Inspiriran poletnim, zlatom oklopljenim vitezom u Klimtovom Beethovenovom frizu iz 1902., Gold Knight suprostavlja mračnu senzualnost pačulija s pjenušavom svjetlošću bergamota i anisa, i toplog zlatnog svjetlucanja vanilije i meda.

  From Dusk Till Dawn Collection


  A NIGHT TO REMEMBER Limitirana kolekcija 5 najboljih mirisa se najbolje može opisati Kilianovim riječima: “Želio sam da Vam ova kolekcija stavi osmjeh na lice i da ovi citati budu početak razgovora - za noć za pamćenje.“ Budući da je Kilian tako poseban brand željeli bismo vam zahvaliti što ste uveličali našu posebnu večer, večer za pamćenje ovijenu zlatom.

  From Dusk Till Dawn Collection MG 9366From Dusk Till Dawn CollectionFrom Dusk Till Dawn Collection