Username *
Password *
Remember Me

- Ovo je moja prva cruise kolekcija i jako sam zadovoljan postignutim. Dobio sam stvarno dobre kritike, interes kupaca je sve veći i za jednog početnika mislim da sam na dobrom putu. Odlučio sam predstaviti lookbook te se sad mogu posvetiti kolekciji za ljeto 2013., koju pripremam za jesen - izjavio je mladi dizajner, student Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

open

Vrlo jednostavnom paletom boja koja se sastoji od bijele, crne i zelene, autor je dočarao svoju viziju prave ljetne kolekcije: mekoća tkanina, jednostavnost izrade i bezvremenska elegancija. Aleksandar je svoju izuzetno ženstvenu viziju mode predstavio više puta u sklopu Fashion.hr-a, a na natječaju Young? Creative? Chevrolet! prošle je godine osvojio drugo mjesto.

U njegovim je kreacijama Mateu Radović (Talia Models) snimio Jazz Saletović, a make-up i frizure potpisuju Petra Sever i Mirna Čurak. Nakit je djelo Maje Kačinari. Sve kreacije iz ove kolekcije možete naručiti putem Aleksandrove Facebook stranice, a cijene se kreću između 500 i 1200 kuna.

26941