Username *
Password *
Remember Me

Prije stotinjak godina nosila ih je tek junakinja stripa Buster Brown, a danas su Mary Jane cipelice jedna od najizdašnijih inspiracija za dizajnere diljem svijeta. Taj model zasluženo ima status accessories legende.

Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 01

Kreativci se natječu tko će se njima više poigrati, a među njima je i Miuccia Prada koja je ove sezone odlučila podariti im luckastu srebrnu potpeticu. Nova Glitter kolekcija nudi divne modele u snažnoj ružičastoj, plavoj, boji kože, crnoj i srebrnoj.

Poput brojnih drugih ideja iz tvornice Miu Miu, i ova je pomalo bajkovita, zasigurno bi se njima veselila i Dorothy iz Oza.

Miuccia zastupa tezu da moda mora biti čudesna – ona služi da bismo, među ostalom, i sanjarili, na taj način izmišljali svoj stil te se, poput djeteta, inspirirali detaljima iz najranijih godina. Činjenica je da ovaj model simbolizira djetinjstvo, iako ima mnogo "odraslih" lica.

Ne sumnjamo da će se high-street brandovi inspirirati ovom kolekcijom što će, nadamo se, rezultirati jesenskim modnim dodacima prepunim šljokica!

Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 03Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 04Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 05Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 06Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 07Miu-Miu-Glitter-Mary-Jane 02

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

crne su mi najbolje

 
This comment was minimized by the moderator on the site

ajajajaj, ove crne su mi savršene *.*

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location