Username *
Password *
Remember Me

Beauty brend Oriflame jučer je u zagrebačkom Velvetu predstavio nove ambasadore i pritom najavio novi slogan – ljepota na moj način.

DSC06406

'Ljepota na moj način' novi je koncept kozmetičke tvrtke Oriflame, koji su nam predstavili Igor Crnogaj, Country Manager za Hrvatsku i Sloveniju, Kosovka Tičić, Generalna direktorica za tržišta Zapadnog Balkana, i Marijana Zonić, Regionalna marketing managerica za tržišta Zapadnog Balkana.

DSC06406

Novi ambasadori branda su glazbenica Ana Opačak, modna dizajnerica Loreta Gudelj Barać, kick-boksačica Vedrana Halinčić, akademski kipar Hrvoje Dumančić i SOS mama Verica Filipčić.


Danas poslujemo u više od 60 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj smo jedan od najpopularnijih kozmetičkih brandova od 1996. godine. Temeljitim istraživanjem tržišta došli smo do slogana „Ljepota na moj način“ koji je nova brend poruka, ali i misija kompanije. Već 50 godina tražimo i pronalazimo ljepotu u svim ženama svijeta, a ono što smo tijekom tog vremena naučili je da ljepota ima beskrajno mnogo lica. Ljepota ne poznaje pravila i okvire, ljepota je sloboda kojom žene diljem svijeta žive svoje jedinstvene razlike baš svakoga dana - rekao je Igor Crnogaj.

 

 DSC06406DSC06406

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location