Username *
Password *
Remember Me

U svima nama postoje želje i snovi za onim što nemamo, no kada je kosa u pitanju sve je moguće! Ravna, uredna i glatka kosa san je onih žena koje imaju raskošnu i kovrčavu kosu. Žele splasnuti svoj prirodan volumen i biti strogo ravne. One pak prirodno ravne žele volumen i raskoš. Kako smo ušli u sezonu ravne kose, donosim vam par savjeta kako napraviti što veći volumen na ravnoj kosi.

Predlaže: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Elsa Hosk J Brand Summer 2018 Campaign10072 cr
J. Brand


1. Perite kosu preparatima za volumen, stvorit će ovojnicu oko vaše vlasi i dati joj volumen koji će vašu kosu podići od tjemena.

2. Za stiliziranje kose također birajte preparate za volumen, sadrže u sebi bitne sastojke kojima ćete si olakšati postupak volumiziranja. Nakon pranja kosu u korijen nanesite sprej za volumen i počešljajte kosu.

3. Nikako vam ne savjetujem peglanje kose peglom! Ravnanje radite najvećom četkom, kada podignete kosu u korijenu, dobro ga presušite fenom, tu je volumen najbitniji. Ako imate velike viklere nakon svakog obrađenog pramena omotajte ga jako odignuto od tjemena. Nakon oblikovanja ostavite ih da se ohlade, dati će vam super volumen. Ako nemate viklere postavite na kosu velike četke i postupite isto.Elsa Hosk J Brand Summer 2018 Campaign10072 cr

J. Brand

 4. Kada s kose maknete svoja pomagala, nagnite glavu i pošpricajte je lakom, pazite da nije previše jak da se kosa ne slijepi.

5. Koristite prah za volumen, na bazi je pudera i učvršćuje vaš napravljeni volumen. Odijelite svaki pramen i u korijen nanesite prah. Umasirajte ga kao da perete kosu, oduševit će vas.

Nakon rasčešljavanja, dodajte na vrhove par kapi hranjivog ulja.

 Elsa Hosk J Brand Summer 2018 Campaign10072 cr
J. Brand

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location