Username *
Password *
Remember Me

"Tinta" je tekstura nove delicije talijanskog brenda Diego dalla Palma Milano: - najmoderniji make-up trend je usredotočen na definirane i senzualne usne, kao i na usne koje imaju sjaj, a ipak su bogate bojom. Zato predstavljamo Ink Lip Stain, sjajan ruž, takozvani pečat za usne, s visokom pokrivenošću i gustoćom - . INK LIP STAIN su dodani trajnoj makeup-studio liniji i sadrže 6 različitih jarkih nijansi.

10.03.18

Formula se bazira na vodi, no daje izvrsnu boju i ostaje dugo na usnama. - Tekstura glatko klizi po usnama poput gela koji stvara izuzetno gladak tanki lakirani film - objavio je brend DDP. - Tijekom nanošenja boja je puna i sjajna, a nakon dva sata se osuši i ostaje na usnama poput tetovaže, to je kao bojanje usana sa super-zasićenim pigmentima, testiranim poljupcem čak i do osam sati nakon nanošenja (testirano na uzorku od 20 ljudi) - .

10.03.18

Tekstura daje osjećaj lakoće i ugode zahvaljujući dragocjenoj mješavini prirodnih aktivnih sastojaka sastavljenih od betaine i inzitorija, hidratantnih i zaštitnih sredstava vrlo učinkovitih protiv vanjskih utjecaja poput vjetra, hladnoće, sunca i zagađivača. Formula obogaćena UV filterima, također jamči potpunu zaštitu od štetnih sunčevih zraka, odgovornih za starenje kože.

10.03.18


Ambalaža je privlačna i elegantna, čija crna boja štiti formulu i posebne pigmente koje sadrži. Inovativni aplikator ima mali ulaz koji djeluje kao rezervoar, što omogućava jednostavnu aplikaciju u jednom potezu.
DDP Ink Stain lipstick 158 kn , Muller

 

 10.03.18

10.03.18

10.03.1810.03.18

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location