Username *
Password *
Remember Me

- Godine 2011., kada je sanjao snažniju verziju Aqua Universalis – ikonskog mirisa u svojoj istoimenoj kući - Francis Kurkdjian prenio je jedinstvenu jačinu Eau de Cologne duha: svjež, moderan, sjajan, dugotrajno postojan. Nakon Aqua Universalis i Aqua Vitae mirisa, Aqua Celestia je treći ultra-svjež miris u Eau de Toilette verziji kreiran 2017. godine. Danas je otkriven u Eau de Parfum verziji – objavio je Martimex svoj novi adut u niche kategoriji.

 

MFK Aqua Celestia forte


Aqua Celestia forte, nebeska svježina
U glavnim notama, list gorke naranče iz Italije, istovremeno sladak i gorak, dodaje iskru voćnim i sunčanim notama Aqua Celestie, limeti iz Meksika i menti. Srednje note crnog ribiza iz Burgundije i Absolut Mimoze iz Provanse pojačane su nježnim dodirom Absolut Jasmina iz Egipta. U baznim notama razvija se mošus koji obavija cijelu kompoziciju.


Aqua Celestia forte utjelovljuje sjaj svježeg, citrusnog mirisa.


Olfaktivna obitelj: mošusna, cvjetno, citrusna
Note:
Limeta iz Meksika - Hladna Menta iz Engleske - Cool Mint from England - Petitgrain Bigarade iz Italije (esencijalno ulje dobiveno od lišća drveta gorke naranče) - Crni ribiz iz Burgundije - Mimoza absolut iz Provanse – Jasmin absolut iz Egipta – akordi Mošusa.

Cijena: edp 70 ml 1.310kn
Ekskluzivno u Martimexu na Trgu bana J. Jelačića 11

MFK Aqua Celestia forte

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location