PARFUME_info // kolekcija FERRAGAMO SIGNORINA dobila je preslatku mini verziju

  Mirisi Ferragamo Signorina mijenjaju se i smanjuju u novu dimenziju: Mini Signorina, kolekcija mini mirisa od 20ml ukrašena je kaleidoskopskim stilom modne ilustratorice Jo Ratcliffe, koja je na jedinstven i kreativan način interpretirala razigrano raspoloženje Signorina mirisa – objavio je danas Martimex. - Nova kolekcija čini četiri različite osobnosti u novom inovativnom formatu: Signorina Eau de Parfum, Signorina Eleganza, Signorina Misteriosa, Signorina in fiore - .

   Mini Signorina 5ml Group CMYK cr
  Novi slatki format od 20 ml staklena je kocka ukrašena legendarnom Salvatore Ferragamo Vara mašnom, u četiri različite kombinacije boja, po jedna za svaku Signorinu.


  Jo Ratcliffe "JoCanDraw" je umjetnica iz Londona, ilustratorica i animatorica, poznata po kaleidoskopskim animacijama i ručno crtanim likovima. Često surađuje s modnim kućama i magazinima za stvaranje umjetničkih filmova, animacija i editorijala.

  Mini Signorina 5ml Group CMYK cr


  Signorina EDP (romantična) donosi karizmatični balans crvenih ribiza i crvenog papra koji naginje mirisima bijelog cvijeća. Srce odiše notama svježeg jasmina, cvjetovima ruže i romantičnih latica božura dok su u osnovi pačuli, mošus i pannacotta.

  Signorina Eleganza (elegantna) predstavlja elegantan, luksuzan i sofisticiran karakter. Miris sadrži note kruške i grejpa, srednje note čine osmantus i badem, dok su bazne note koža i pačuli.

  Signorina Misteriosa (tajanstvena) je večernji, nepredvidiv i misteriozan miris. U vrhu kompozicije nalaze se svježe i gorke note divlje kupine i nerolija. Cvijet naranče i senzualna tuberoza doprinose orijentalno-voćnom mirisu. Bazne note su pačuli i vanilija.

  Signorina in fiore (razigrana) slavi mlade žene, pune radosti i ljubavi. Srce mirisa je spoj cvijeća, trešnjin cvijet i transparentne latice Jasmina šarmantno osvjetljavaju miris. Baza ostavlja nježan trag mekanog bijelog mošusa i kremaste sandalovine.

  Cijena: 20ml, 269 kn