Username *
Password *
Remember Me

Maskara koja podsjeća na zlatnu krletku, ruž u retro stylingu, highlighter koji evocira stara ogledala ili paleta s vintage detaljima? Ima još toga dosta, jer Pretty Vulgar, novi simpa brend stigao je u Douglas. Predstavljen je jučer u jednako atraktivnom ambijentu – zagrebački bistro Gluten totalno je rozi. - Proizvodi ne sadrže sulfate i parabane, a odlikuju se hranjivim sastojcima poput vitamina i hijaluronske kiseline koja hidratizira, na primjer u maskari. Maslinovo, jojobino i kokosovo ulje nalazi se u ruževima i sjajilima - objavljeno je povodom predstavljanja.

Clara Tena predstavnica Pretty Vulgara

Šminka za prave princeze! I one koje se tako osjećaju...

 Clara Tena predstavnica Pretty Vulgara

- Uzbuđeni smo zbog dolaska kolekcije na tržište Hrvatske i jedva čekamo vidjeti reakcije kupaca. Nadamo se kako će prepoznati kvalitetu naših proizvoda i postati dio naše obitelji - izjavila je Clara Tena (lijevo), predstavnica Pretty Vulgara na promociji. Radi se o kolekciji od 23 make-up poslastice – tu su ruževi, rumenila, palete, highlighteri, maskare, sjajila... sve ljepše jedno od drugog!

Clara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty VulgaraClara Tena predstavnica Pretty Vulgara

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location