Username *
Password *
Remember Me

Prirodni materijali sve su traženiji na svakodnevnoj bazi, a vuna je jedna od onih koja se zimi postavlja na sam vrh top liste! Koje su njezine prednosti i kako ona grije?

3 Z0B8394

1. Vuna grije tako što zarobi zrak među svojim vlaknima, no ona nije izolator već regulator topline. To znači da zahvaljujući svojim svojstvima može pružiti i osvježenje, jednako kao i toplinu i udobnost.

2. Vuna odstranjuje vlagu, primjerice znoj – a time odstranjuje i neugodne mirise, pa možete provesti cijeli dan u trekingu i planinarenju, a da se to neće osjetiti na vašoj vunenoj odjeći.

3. Zahvaljujući strukturi svojih vlakana vuna čuva vašu toplinu čak i kada je vlažna, što ju čini optimalnim materijalom za zimske pustolovine u prirodi.

 

3 Z0B8394

Fjällräven linija Re-Wool proizvoda koji objedinjuju tradicionalno talijansko umijeće proizvodnje visoko-kvalitetnog materijala sa svim sjajnim osobinama vrhunske vune. Ovaj poznati švedski brend surađuje s predstavnicima tekstilne industrije u gradu Pratu tako da koristi izradu svojih komada koristi materijale preostale od proizvodnje, viškove te malu količina već korištene vune.

Vuna je razvrstana po bojama, usitnjena i pomiješana s drugim bojama kako bi se dobila željena nijansa. Rezultat je bogato obojeno predivo koje je pomiješano s djevičanskom vunom, poliesterom ili poliamidom za dodatnu izdržljivost. Tako se vuni koja je već otpisana udahnjuje novi život te postaje vaš omiljeni pulover, kapa ili šal. Svi smo na dobitku, a najviše okoliš.

3 Z0B83943 Z0B83943 Z0B8394

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location