Username *
Password *
Remember Me

… održat će se i ove sezone na više lokacija, i to pod imenom Faith: radi se o Laubi koja je prošle sezone oduševila sve poklonike modne umjetnosti, zatim Muzeju Marton, Hrvatskom prirodoslovnom muzeju, te shopping centru Westgate.

cap

Datumi održavanja provlače se kroz gotovo cijeli listopad, no početak svega je 29. rujna kad će u Muzeju Marton svoje elegantne kreacije predstaviti Boris Pavlin (i pritom proslaviti deset godina uspješne karijere!). Prvog listopada svoje će mjesto u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju naći modeli naše slavne dizajnerice Ksenije Vrbanić za XD, dok će u Laubi 5. i 6. listopada prošetati idejna rješenja DIORALOP Andreje Bistričić i Maje Merlić, Madame Demode i Tamare Bombardelli, Tomislava Bahorića, Etne Maar, Olivera Julara, Renate Svetić, Jelene Aleksić i Ivone Martinko.

I za kraj ostaje shopping centar Westgate gdje ćemo od 18. do 20. listopada gledati kolekcije Tea Perića i Nede Makjanić-Kunić za MAK, Linee Exclusive, Monike Sablić, Hippy Gardena, Anamarije Asanović, Sonje Lamut, Lokomotive by Luka, JET LAG Jasmine Arnautović i Maje Virgej, te Bornu & fils, ELFS-e, Matiju Vuicu i Zigmana.

Foto: Mladen Šarić

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location