Username *
Password *
Remember Me

Niche parfemski brendovi Acqua di Parma, Bond no. 9, Tiziana Terenzi, V Canto, Etro, M. Micallef, Montale i Mancera predstavljeni su jučer u zagrebačkoj parfumeriji Martimex.

AdP Man 2767

Aqua di Parma vodi nas u davnu 1916. godinu, u malu parfemsku radionicu u centru stare jezgre Parme, nekoć aristokratskog i kulturnog središta Italije. Tradicija i prirodni sastojci osvojili su brojnu publiku – njihove su mirise obožavali Ava Gardner, Audrey Hepburn, Cary Grant, Lana Turner, a kasnije i Kevin Costner, Woody Allen i Sharon Stone.

AdP Man 2767
Danas Acqua di Parma broji 60 mirisa, a u parfumeriji Martimex možete birati iz raznolikog asortimana koji uključuje i legendarni parfem Colonia s mirisom ružmarina, lavande, limuna i jasmina te akordima bijelog mošusa, bugarske ruže i ambre.

AdP Man 2767

Dašak New Yorka u zagrebačku parfumeriju donio je Bond no. 9 s parfemom New Bond Street, koji osvaja bergamota, papra i đurđice.

AdP Man 2767

Za ljubitelje rimskih klasika tu su Dionisio i Afrodite obiteljskog talijanskog brenda Tiziana Terenzi koji je spojio ambru, mošus, vaniliju, oud i đurđicu.

AdP Man 2767


Na putovanje renesansom poziva V Canto, inspiriran intrigantnom pričom Lukrecije Borgije, uz mirisnu kombinaciju kruške, crvenog papra, gorke naranče, lipe i lovora.

AdP Man 2767

Daleki istok donose Fantastic Oud, Sweet Flowers i Bakhoor koje potpisuje brend Montale.

home new perfumes 2018 03

Plemeniti i luksuzni sastojci kriju se u kolekciji Mancera Exclusif, čiji su autori ljubitelji egzotičnih mirisa i art decoa.

AdP Man 2767

Miris ruže iz Grasa specifičan je za francusku kuću M. Micallef, ali i Etro. Modna je kuća, naime, strast za putovanjima i raskošnim teksturama pretvorila u orijentalnu formulu Ambra, od ruže, pačulija, ambre, vanilije i mošusa.

 AdP Man 2767