Username *
Password *
Remember Me

Oble su, to je činjenica, no tu sličnost teniske loptice i cipele prestaje... ali ne i za Nicole McLaughlin, koja se poigrala svakodnevnim stvarima kako bi ih reciklirala i pretvorila u nosive predmete. Tako su i ručke s Ikeine torbe postale dio sandale, baš kao i Nikon trake. Nicole je već radila s mega brendovima kao što su Reebok i Vetements, njezina je dizajnerska egzibicija očita u svakoj kolekciji.

 

nicole mclaughlin footwear designboom 01

Streetwear je izvrsna inspiracija, a umjetnice poput ove koriste je na inventivan način. Autorica zapravo istražuje granice ručnoga rada, craft je za nju idealan pristup dizajniranju. Osim toga, otkriva i stalnu naklonost recikliranju i korišenju svakodnevnih predmeta kako bi prenamijenila njihovu prvotnu ulogu... Pravi, izvrsni eksperimentalizam!

nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01nicole mclaughlin footwear designboom 01

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location