Username *
Password *
Remember Me

Zvijezda je napravila impozantan skok u bazen, pred objektivom Camille Akrans, za novi Harper’s Bazaar US. Tako je nastala jedna od genijalnih fotografija na kojima Jennifer Lopez pokazuje svoju fantastičnu formu, koja, naravno, uključuje puno vježbanja i pravilnu prehranu.

Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

Styling potpisuje Patrick Mackie – za snimanje je odabrao kreacije s potpisom Saint Laurent, Gucci, Le Vian, Givenchy i Jimmy Choo. Jenn je jedna od onih super-žena kojima vrijeme kao da ne škodi… Naravno, tu je strogi lifestyle režim, a vjerojatno ima i odlične gene! Ove će godine proslaviti 50. rođendan. WOW!

Čega se drži, što joj je najvažnije? Dala je prošle godine dosta intervjua u kojima je otkrila ono bitno.

1. Pijem puno vode, općenito, a naročito više prije vježbanja. To mi pomaže da izdržim više i jače radim vježbe – rekla je za Hello. Naravno, tu je i voda nakon vježbanja. – Hidratacija organizma jako je važna, ne samo za ljepotu, već i za rezultate - .

2. Nakon vježbanja dolazi odmor, tijelo se mora pripremiti i obnoviti za sljedeći dan.

Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

3. Ne pije kavu niti alkohol, već godinama. Tako joj je savjetovala njezina nutricionistica nutritionist Haylie Pomroy i Jenn se toga religiozno drži.

4. Njezin trening zahtijeva striktnu prehranu, ističe Jennina trenerica Tracy Anderson. – Treba imati goriva za vježbanje, stoga je njezina prehrana organska i promišljena, balansirana s visoko-kvalitetnim proteinima i puno nutritivno zahvalnih namirnica. I sve je svježe - .

Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

- Vrlo sam društvena osoba, volim jesti vani, družiti se, biti okružena s obitelji i prijateljima. No, kad sam u restoranu, naručujem nešto laganije i zdravo, mnogi restorani imaju i low-calorie ponudu. Tijekom obroka pijem dosta vode – istaknula je pjevačica i glumica za Hello.

 Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01Jennifer Lopez Harpers Bazaar Cover Photoshoot01

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location