Username *
Password *
Remember Me

Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti - Donatella Versace.

Eros Flame 100ml cr


Miris Versace Eros dobio je svoj Flame!

- Mirisne note karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga. Glavne note su osobito živahne - svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra iz Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu. Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver s Haitija, planinski hrast moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug s tonka zrnom i vanilijom – objavio je Martimex povodom lansiranja. Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta.

Eros Flame 100ml cr

 Najuzbudljiviji dio mog rada je konstantno otkrivanje! - Olivier Pescheux, autor kompozicije mirisa. 

Eros Flame 100ml cr

Linija proizvoda sastoji se od losiona za poslije brijanja i balzama za poslije brijanja, deo spreja i deo stika, gela za tuširanje i kupanje. Ovi luksuzni proizvodi za kupanje i njegu za svakodnevnu upotrebu ostavljaju kožu mekom i blago mirisnom, stvarajući trenutan i dugotrajan osjećaj ugode.

 

Eros Flame 100ml cr 

Vizuale je snimio Steven Meisel: na fotkama su prekrasni modeli Gigi Hadid i Salomon Diaz.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location