Username *
Password *
Remember Me

Prije čak 110 godina, mlada, odvažna i avangardna vizionarka pokrenula je vlastiti brand. Njezino ime bilo je Helena Rubinstein. Kao strastvena zagovornica prave ženske ljepote, 1939. je godine izumila prvu vodootpornu maskaru, a 1958. godine prvu maskaru u automatskoj tubi.

open
Helena Rubinstein


Povodom toga kuća koja i danas nosi njezino ime, ali i promovira jednake stavove, moćne, ali ujedno i vrlo ženstvene, lansirala je glamuroznu maskaru Lash Queen Celebration i tuš za oči Spectacular.

Lash Queen Celebration
Laboratoriji Helena Rubinstein po prvi puta u formulu su ubacili i čestice pravog zlata koje privlače i odražavaju blistavu svjetlost. U kombinaciji s ultra-reflektirajućim sedefom, ove čestice kroz kontrast osvjetljavaju i naglašavaju duboku crnu nijansu pigmenata. Zahvaljujući mekim i savitljivim vlaknima, četkica jamči definiranje svake pojedine trepavice, pritom ne ostavljajući grudice. Mikro-čestice su oftalmološki testirane. Pakiranje je u skladu s nazivom - slavljeničko, ukrašeno zlatnim šljokicama, uistinu lijepog dizajna.
CIJENA: 273 kn

maskara

Spectacular Eyeliner
Krase ga jednostavnost nanošenja, intenzivna crna boja s delikatnim vinilnim finišem i izvrsna postojanost. Ima takozvani smart vršak s mekanim aplikatorom koji s lakoćom prati liniju trepavica za kreiranje linije po želji.
CIJENA: 273 kn

tus

GDJE KUPITI: Odabrane Mueller parfumerije

stara

U svijetu ljepote u posljednjih 110 godina mnogo se toga promijenilo, no želja za ukrašavanjem i volja za šminkanjem uvijek su bile dio nezamjenjivih malih ženskih rituala...

vrata